Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Χτυπήματα αναρχικών σε όλη την Ελλάδα

Μετά και τα ψεσινά γεγονότα της δολοφονίας ενός 16χρονου παιδιού στα Εξάρχεια, μετά από επίθεση νεαρών (και του 16χρονου συμπεριλαμβανομένου) σε περιπολικό της Αστυνομίας, οι αναρχικοί προέβησαν σε αντίποινες, με κτυπήματα σε όλη τη χώρα. Τεράστιες ζημιές υπέστησαν καταστήματα, τράπεζες, ΑΤΜ, αλλά και πολλά αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν στους δρόμους.
Το κράτος συνέχιζει ουσιαστικά να μην λαμβάνει τα μέτρα της, να αφήνει τους αναρχικούς να κτυπούν και να δείχνουν στην κοινή γνώμη ότι ο καθένας μπορεί να αναλαμβάνει το νόμο στα χέρια του και να λειτουργεί κατά το δοκούν. Αυτή η νοοτροπία και ο τρόπος λειτουργίας από πλευράς του κράτους συνεχίζεται, αφήνει τους κάθε λογής "αναρχικούς", να καταστρέφουν, να λεηλατούν, να λειτουργούν δήθεν από τη μια ως υπέρμαχοι των δικαιωμάτων, αλλά ταυτόχρονα από την άλλη φασιστικά χωρίς να αποδέχονται την αντίθετη γνώμη.
Ποιός θα αποζημιώσει όλους αυτούς που έπαθαν ζημιές από τα ψεσινά κτυπήματα των αναρχικών; Ποιός θα δώσει στην κοινή γνώμη το αίσθημα ασφάλειας το οποίο χρειάζεται, τη στγμή που ο καθένας λειτουργεί όπως του τη δώσει στο κεφάλι, παριστάνοντας τον "Μεσσία" ή τον "επαναστάτη" (πολλές φορές της πολυθρόνας). Και βέβαια όλοι αυτοί, οι δήθεν προοδευτικοί, της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ που υποθάλπει και ενισχύει μέσω Αλαβάνου τους αναρχικούς) θα βγούν και θα κατακεραυνώνουν την αστυνομία, την κυβέρνηση και όλους αυτούς, θα κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για τον 16χρονο, αλλά ούτε κουβέντα δεν θα πουν για τους αναρχικούς και τις τεράστιες καταστροφές που έχουν προξενήσει σε ολόκληρη τη χώρα. Ξέρουμε ότι όλοι αυτοί οι "αναρχικοί"κρύβονται από το ΣΥΡΙΖΑ και δρουν κάτω από αυτή τη μάσκα.
Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα των ψεσινών επιθέσεων των "αναρχικών" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

























































Δεν υπάρχουν σχόλια: