Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Η Ελληνική σημαία κυματίζει και πάλι περήφανη έξω από το Ρ.Ι.Κ.



Με μεγάλη μας χαρά μάθαμε ότι και πάλι η Ελληνική σημαία κυματίζει έξω από τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, μετά και την παράλογη και εν πολλοίς προκλητική (να δούμε από ποιους δόθηκε η διαταγή) κίνηση του Γενικού Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Θέμη Θεμιστοκλέους να δώσει οδηγίες για υποστολή της, επικαλούμενος (άκουσον, άκουσον) το Σύνταγμα του 1960.

Και κάποιοι νεαροί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πήγαν και τοποθέτησαν ξανά τη σημαία του Εθνους μας εκεί που ήταν προτού υποσταλεί, γράφοντας από κάτω το σύνθημα "Εδώ είναι Ελλάς".

Στο διαδίκτυο έχει γίνει γνωστή η ενέργειά τους μετά από μήνυμα που έχουν αποστείλει και το οποίο παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσιο:

«Συναγωνιστές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ψες (σ.σ. Τετάρτη βράδυ) κατά τις πρωινές ώρες κάναμε έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο Ρ.Ι.Κ. (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου).

Η κίνηση μας αυτή ήταν συμβολική καθώς ξέρουμε ότι θα την υποστείλουν ξανά.

Να ξέρετε όμως

Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια Ελληνικής ιστορίας, δεν κατάφερε να την ξεριζώσει κανένας κατακτητής. Ο κάθε Χριστόφιας και ο κάθε Θεμιστοκλέους φαίνονται πολύ μικροί για να την ξεριζώσουν τώρα!

Η νεολαία της Κύπρου δηλώνει παρoούσα, έτοιμη να αντικρούσει τα ύπουλα σχέδια τους για αφελληνισμό της Κύπρου.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!»


Διαβάστε επιπλέον:

antiparakmi






Σημερινή Ειρήσθω (Λάζαρος Μαύρος)24 Μαΐου 2008



Δεν υπάρχουν σχόλια: